KLUBOVÝ VÍKEND - KCHMPP, 17.-18.04.2010 Remata

22.04.2010 10:55

 Máme za sebou úspešný  výstavný  víkend, konal sa v krásnom horskom prostredí rekreačného strediska Remata. V sobotu  bola na pláne Špeciálna výstava, ktorú posudzoval pán rozhodca Miroslav Václavík.  Jeho posudzovanie bolo dôsledné a získať od neho titul nebolo jednoduché.  Aira nastúpila v triede šampiónov , pán rozhodca si ju dlho obzeral, aj si ju odmeral. V kruhu si ju viackrát nechal  prebehnúť,  terén tam bol ešte trochu rozmočený po celotýždňových dažďoch a Aira  v niektorých úsekoch poskakovala ako koza:)  Po dlhom rozmýšľaní povedal V1, CAC,CC  s čím sme boli absolútne spokojný. Týmto CAC-om  Airuša splnila podmienky na udelenie titulu “SLOVENSKÝ GRAND ŠAMPIÓN“ !

Poobede sme sa zúčastnili členskej schôdze. Prejednával sa novo zadávaný titul  

KLUBOŠAMPIÓN KRÁSY MLADÝCH  a zistili sme že Aira má splnené podmienky klubu pre udelenie.

Okrem iného sa vyhodnocovala súťaž Pes a Suka roka 2009. Je to súťaž v ktorej sú ocenení  prví traja psy/suky s najvyšším počtom získaných bodov v priebehu jedného kalendárneho roka,  vyhlásený sú podľa poradia za najkrajšieho psa, najkrajšiu suku roka.  

Airuša  s najvyšším  počtom bodov vyhrala  nádherne 1.miesto  SUKA ROKA 2009 “!!!

Taký výsledok nás veľmi milo prekvapil, máme z neho veľkú radosť pretože je to ocenenie za celoročné Airine  výsledky.

V neďelu sa uskutočnila Klubobvá výstava a tú posudzoval pán rozhodca Ing. Leoš Jančík. Aira znovu nastúpila v triede šampiónov, pekne sa predviedla a bola ocenená V1,CC Klubový víťaz 2010  a  BOB. Aj vďaka tomuto nedeľnému úspechu splnila Airinka ďalšie podmienky (3xCC)  a to

na “KLUBOVÉHO ŠAMPIÓNA KRÁSY“!

Po dlhom čase sme oprášili kameru a tak máme dve nové "VIDEA" z posudzovanie a taktiež máme aj zopár nových "FOTIEK". Posudky sú ako obvykle v sekcii "VÝSTAVY".

Vyhľadávanie

TOPlist

free counters